Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

i scratch your back, will you scratch mine?

KOMPISAR!

Jag behöver eran hjälp! Till den här filmen jag jobbar på… Söker vi en banklokal. Vi ska utföra ett gammal hederligt bankrån. Lokalen kan användas till annat just nu men det viktigaste är att det ser ut som en banklokal. Ni vet med dessa små luckor som även posten har, eller något liknades. Behöver inte alls finnas i Stockholm. Gå lika bra med en annan stad i Sverige. Maila eller kommentera här är ni supergulliga. Använder vi lokalen DU tipsar om så skickar jag hem en riktigt fet goodiebag till dig. DET Ã?R VÃ?L EN BRA DEAL?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!