Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

MIN DAG I BILDER

Började dagen med att vara jättetrött. Har ju så svårt att gå upp morgonen. Sen kollade jag i kylen och hittade inget att äta. Ã?kte till jobbet och köpte med mig Kesella och banan som jag åt framför datorn. Louis ville bara med i bloggen och här är hans modellpose han uppfunnit, som han själv uttryckte det. Sen åt jag lunch med Kristin på RIVAL. Efter det fick jag göra en prov voice-over till en annan reklamfilm. Efter det fick jag åka fyrhjuling genom Stockholm för att komma till ett möte men jag var as sen pga trafiken så jag hann inte ta någon bild.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Mitra Javadi
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Imane Asry