Sebastian Ingrosso!!!

Livet kommer emellan mig och er känner jag. Det är vänner, det är middagar, mest är det iof jobb. Igår tog jag tex ”min dag i bilder” till er med fina kameran. Men jag kom innanför dörren vid halv elva och då vill jag bara sova. Sista jag vill då är att sätta på datorn… Nu bloggar jag från mobilen.

I helgen har vi roligt event som Amba håller i. Börjar med ett gäng noga utvalda gäster. Det är alltså Stockholms crème de la crème. Inte bara kändisar eller bara snygga tjejer, eller de som spenderar mest pengar utan dessa gäster är ”The best of the best” från alla möjliga kategorier som vi bjudit ut. Och denna långa utläggning kommer från att jag inte ville skriva ”noga utvalde gäster” för så står det i varannan inbjudning nu förtiden.

Ah. Tappade focus. Jo! De är bjudna på en drink med snittar på ett hemligt ställe vid 22tiden. Sen kommer det två bussar som slussar oss till München för att se Sebastian Ingrosson från en Vip-balkong. Efter det kommer det återigen bussar som kör alla till Amba för efterfesten SOM HELGEN TILL Ã?RA HAR Ã?PPET TILL 05! Visst låter det som en härlig kväll?

Ni kan såklart osa till mig för lista men en kväll som denna är det ingen fri entré innan ett visst klockslag. Däremot gäller lista som företräde i kön. Så sätt igång och maila på [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!