BURT'S BEES

Nä jag bara skoja. Burt är en väldigt gammal man. Men jag har äntligen hittat en konkurrent till Bodyshops produkter i mitt liv kan jag faktiskt säga. Och ni vet att jag nästan aldrig skriver om produkter då det inte ligger mig varmast om hjärtat. Jag använder ju självklart produkter men jag är en typisk tjej som bara använder samma, år efter år. Jag har tex haft samma deo och samma parfym och samma mascara i kanske 5-6 år? Hehe. Men det är ett annat inlägg.

Förra helgen var jag på ett event där de presenterade dessa produkter. De är gjorde på naturliga ämnen som bivax och honung vilket är inne nuförtiden. Att använda sig av ekologiska produkter. Men dessa var väldigt bra! Fotkrämen sov jag med två gånger den här veckan och känslan att jag bodde i ett par skyhöga klackar förra veckan är som bortblåst. Jag är inte alls hård eller öm på trampdynorna. Bodylotionen provade jag också. Den luktar fantastisk gott så känns det som om jag smörjt in mig med silikon – SÃ? LEN.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!