Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JO jag lever. Men knappt.

Hej. Jag lever men jag har bara varit upptagen med livet. Hela gårdagen var en enda karusell av stress. Ibland hann jag stanna till och skratta med vackra människor men mesta dels av tiden var jag bara stressad över någonting. Det bara skakade i mig. Så idag har jag tagit det superchill med en flock av vänner. Så här såg jag ut igår:

Eeehmm… Ni får bild senare för Stureplan.se verkar nere?!

Ni får en photoboothbild:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker du jag är tjock? Jag dricker 2-3 redbull sugarfree om dagen men jag äter rätt och tränar regelbundet.

  2011-03-19 22:58:34 http://dashagirine.se
  Svara
 • snööööööööögg!

  2011-03-19 21:35:57
  Svara
 • fråga asså blir du tjock om du dricker redbull asså om man inte äter så mycket elr ganska nyttigt sen tar man en redbull om man behöver energi erl innan träning erl nåt,för det blir ju inte så mycket kalorier liksom?):P

  2011-03-19 17:41:48
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Fridsell
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che