Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

helgens bildregn:

MÃ?NDAG. Gah.

När jag är egenföretagare ska jag ha en regel att på måndagmornar börjar man 10 istället för 09.

I fredags så åt jag och Frejsi middag hos mig. Sen gick vi på förfest hos Forni. Och sen på fördrink i Sturebadets restaurang som Grey Goose anordnade. Sen såg vi Sebastian Ingrosso lyfta taket på München. Sen var jag på Amba till 05 och sen dog jag ''höga-skor-i-för-många-timmar''-döden och åkte hem.

Lördag förmiddag träffades vi ett helt gäng och åt en långbrunch på hotell Morningtin. Vi satt i hela fyra timmar och skrattade åt helgen olika skvaller och dumheter. Härligt det är att hänga i gäng ändå.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vad är det för linne du har, det svarta? Jätte fint!!

    2011-03-22 11:22:45
    Svara
  • Nu har jag läst din blogg från början till slut (eller ja, senaste inlägget!) and I LOVE IT. Grym tjej med fötterna på jorden, hjärtat på rätt ställe och jadajadajada. You get my point. Min typ av humor också. I like!

    Fortsätt med det du gör Dasha! Puss!

    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!