Mannen i mitt liv (jo jag har flera)

Det är ju lite töntigt men jag älskar honom? Idag är det biopremiär för Justin Biebers nya film ''Never say never'' i 3D som jag ska gå och se med William. William är förövrigt en sån människa som jag tycker så himla mycket om men träffar så sällan. Vi har alla såna människor i vårat liv. Jag blir alltid ledsen när jag tänker på dessa människor. Freja är tex och en sån människa. Jeppe och Martling också. Finns nog en hel lista om man ska göra en lista men det har jag inte tid med. Nu ska jag nämligen göra en kvittoredovisning.

Kolla på den här videon med Justin Bieber. Fatta att den är mest sedd på youtube! Nästan en halv miljard människor som sett den. Det är ganska otroligt.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!