NEVERSAYNEVER 3D

God kväll mina damer och herrar.
Efter jobbet idag fick jag skjuts av Louis till bion. Egentligen skulle han ta en bil men jag frågade om han inte kunde ta fyrhjulingen. DEN Ã?R SÃ? JÃ?KLA SKÃ?N ATT Ã?KA MED. Shit vad skön den är. Måste ha en. Nu kommer säkert mamma bli arg. Men hon vande sig med moppen och jag dog inte, visst??? Klarar en fyrhjuling också. Ska bara ta körkort…

Jag var lite sen så Wonka hade paxat plats åt mig. Roligt att han satt vid Frejsi precis när jag hade bloggat om henne också. Sen hade de olika utlottningar på scenen innan filmen och WONKA VANN en av dem men vägrade gå upp och hämta t-shirts och cd-skivorna så Frejas kusin Amanda fick springa och hämta dem. Ja hon fick dem alltså. Jag vart lite avundsjuk. Men tydligen ska Justin Bieber komma och ha en spelning i Sverige om ca ett år. Herregud jag svär här och nu att jag ska göra allt i min makt för att få så vip:iga biljetter som möjligt. Jag ska börja jobba på det redan nu. Skulle vara det coolaste ever om man tex fick en puss av honom.

Jag vill ju inte ha honom på DET sättet. Så inga påhopp är ni snälla. Jag är fullt medveten om att jag är 7 år äldre än honom, tacksåmycket.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!