Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

slagit i huvudet?

Vet inte riktigt vad som hände med mig. Jag fick väl för mig att jag var någon modebloggare som kunde pull it off. Vad är det för färg jag målat på mina naglar? Ã?r den grön? Kallas säkert ''mint'' eller nått sånt. Men okej nu behöver jag er hjälp. HUR SKA JAG MATCHA DETTA IMORRN?

Jag ligger nämligen i sängen och kommer inte orka ta bort detta imorgon bitti så i såna fall får det bli efter jobbet. Men jag lovar att göra som ni säger så hjälp mig nu att matcha detta. Svarta kläder? Vita kläder? Obs äger inga vita byxor! Färgglada kläder? Känns fel men jag gör som sagt som ni säger.

Puss och godnatt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Svarta tighta byxor med vitt slappt linne!

  2011-03-22 09:14:48
  Svara
 • Jag tänkte faktiskt oxå som den första kommentaren mörkblå jeans vit linne eller blus och massa guldiga smycken. Lycka till!

  Svara
 • Antingen helsvart, eller lite galet med antingen blått elle rött till 🙂 <3

  2011-03-22 00:56:41 http://sanneiz.bubbleroom.se/
  Svara
 • Hade varit snyggt att matcha till något brunt som t.ex. ett skärp, en creame blus och jeans med klackar till. Go bohem chic!

  2011-03-21 23:11:49 http://blogg.maon.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!