Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

JB + DASHA = <3

Okej. En kollega kom precis och kände på min panna och sa att jag drabbats av Bieber-fever. ''He he he he he'' sa jag och kände mig som en liten flicka.

Och det här är det sista jag ska skriva om honom, for now. Men alltså fatta fin traditin han har på sina konserter. När finaste låten ''One less lonely girl'' spelas så tar han alltid upp en tjej på scen som han sjunger den för och så får hon en enorm bukett med blommor. Asså <3 <3 <3.

Förövrigt har han en konsert i Danmark 1april, någon av mina läsare som ska dit? Någon som råkar ha 2 biljetter till övers? Jag vill gå men det är slutsålt.

Här är en video när han gör det med någon lite snoris.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ktD-KYjfZMw&feature=related[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ha ha nej men det är klart man påverkas. Man drömmer ju om sånt man upplevt under dagen. Så det är fullt normalt. Och om du ser mig å stan får du absolut komma och säga hej!

  2011-03-22 15:16:59 http://dashagirine.se
  Svara
 • Det här har ingenting med inlägget att göra, men jag tyckte det va en rolig grej i alla fall. Jag drömde att jag gick ner för biblioteksgatan, o så kom du gåendes med träningskläder o två små barn i släptåg, hehe. Jag tänkte att jag ville gå fram o säga hej o tacka för en bra blogg, men ville inte störa för jag tänkte att du va upptagen med barnen o så, haha. Sjukt hur mycket bloggvärlden kan påverka, här drömmer jag om folk jag inte ens känner liksom, haha. Hoppas du inte tycker att det är creepy :O
  anyway, tack för en bra blogg! : )

  2011-03-22 14:15:16 http://elinsparis.spotlife.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!