JB + DASHA = <3

Okej. En kollega kom precis och kände på min panna och sa att jag drabbats av Bieber-fever. ''He he he he he'' sa jag och kände mig som en liten flicka.

Och det här är det sista jag ska skriva om honom, for now. Men alltså fatta fin traditin han har på sina konserter. När finaste låten ''One less lonely girl'' spelas så tar han alltid upp en tjej på scen som han sjunger den för och så får hon en enorm bukett med blommor. Asså <3 <3 <3.

Förövrigt har han en konsert i Danmark 1april, någon av mina läsare som ska dit? Någon som råkar ha 2 biljetter till övers? Jag vill gå men det är slutsålt.

Här är en video när han gör det med någon lite snoris.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ktD-KYjfZMw&feature=related[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!