Dagens + hemliga klubben PP

Hej hopp. Idag har jag haft en ledig dag. Vilket betyder att det sista jag velat göra är att sitta framför datorn. Men jag har tänkt på er ska ni veta.

Började dagen med att träna. Orkade inte men gjorde det och den känslan man känner efteråt är så jävla KICK ASS. Efter det gjorde jag i ordning mig på alldeles för få minuter och åkte in för lunch med PP (vår hemliga klubb) på Story hotell. I PP ingår Jag, Forni och Andre. Ni vet Andre som jag var i Thailand med? Efter det gick jag till Fornis nageltjej och fixade mina naglar. Blev ljusrosa. Usch vad jag inte gillade den där fula gröna färgen…

Idag hade jag på mig:

Solisar: Raybans
Päls: Second hand
T-shirt: 2707
Väst: DAY
Jeans: dbrand
Skor: Acne
Ring: H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!