Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

''Det är stress på min lediga dag''

VILKEN DAG. Jag är ledig men ändå stressar jag. Känner hur jag inte har någon rå i kroppen. Nu har jag varit hemma och kastat i mig mat, fixat mig på 20 minuter vilket blev fult. Mitt hår kände inte för att sammarbeta vilket suger.

Nu ska jag i alla fall iväg på ett möte med Ambagänget. Efter det ska jag på Opera med min mamma. <3 Sen ska jag träffa min älskade älskade älskade kompis Martling på ett glas… Eller två…. Efter det kanske det blir en och en annan sväng förbi Laroy. Inte helt omöjligt om man heter Dasha (och har hetsat sina vänner om att hon inte varit ute en Onsdag på 5 veckor i typ två veckor).

Nu ska jag sätta på min favoritlåt och ta på mig jackan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Kolla in den grymma nya kändis behandlingen från Hollywood!
  Detta måste ses!
  http://www.beautynista.se/Index.aspx?article=585

  2011-03-24 12:23:37 http://www.beautynista.se
  Svara
 • Ey, sluta bitcha dig din fåntratt och kräng över ett sms.

  /A.

  2011-03-23 23:14:58
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!