I was born to be somebody

Min kväll slutade med tårar i Michaelas säng. Inte för att jag var ledsen utan pga frustration. Sickens tur jag har som har vänner. Ibland stanna jag upp och verkligen suger i mig vissa moment. Idag vid lunchen tex. Satt vi och skrattade och jag kände hur jag älskade den stunden. Hur glad jag blev i kroppen av den.

Men tillbaka till igår. Ganska hemskt men jag tror jag fick något i min drink igår? Och inte alkohol alltså. För Johan och Victor satte mig i en taxi och min kropp kändes som spagetti men jag va inte full så jag inte fattade någonting utan jag var helt klar i huvudet. Jag kommer ihåg allting? Pratade med Johan imorse och jag kommer ihåg allt liksom. Men hade ingen kontroll över min kropp. Men innan det hände så såg det ut såhär:

Först Operan, sen Oxid, sen Laroy, snabbis på Collage och sen Michaelas säng.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool. racingtv

  newsmax live streaming 2023-07-15 03:42:34 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing!

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-09 12:23:49 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Vad hemskt, hoppas du mår bättre nu! Var kommer dina skor ifrån? Snygga!

  2011-03-24 20:19:55
  Svara
 • Vilken fin bild på dig och Natalia!

  2011-03-24 17:32:10
  Svara
 • det som är dåligt med att de tagit väck rohypnol i sverige är att ersättningen (likamedlet-flunatrizepam) inte färgar drinken grön som rohypnol gjorde. tyvärr bara till att mala ner skiten o lägga det i ngns drink så blir det ”godnatt” direkt. samma med alla lugnande läkemedel i sverige nu, färglösa, dock samma effekt- blandingen medalkohol slår ut folk. jag är glad att du hade vänner runt dig malyshka! du borde gå och göra ett blodprov för att se om du fått i dig ngt via drinken eller om det bara var av ren utmattning som du blev så. brorsan r vakt och det där händer tyvärr för ofta. låter som en mamma nu men lämna ALDRIG drinken obevakad, ta hellre en ny om du råkat göra det. finns idioter överallt, tom på ens stammishak.

  2011-03-24 17:21:56
  Svara
 • Usch så hemskt 🙁

  2011-03-24 16:15:31 http://littlenova.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!