Det här med att tvätta en fredag…

JUST DET.

Tänkte jag kanske skulle berätta för er om en grej jag har.. Jag tvättar aldrig hemma? Jag bor nämligen 3 trappor upp, utan hiss och tvättstugan ligger på -1 så det blir alltså fyra trappor att springa upp och ner för varje 40 min. Och det hatar jag. Så jag tar alltid en (ibland två) enorma IKEA kassar och tvättar hos mamma eller hos Becca och Josef. Idag är Josef bortrest så jag och Becca har haft BB-marathon och ätit godis. Det är ett annat inlägg. Ska visa deras godis skåp för er! DET Ã?R HELT SINNES. Så jäkla mycket gott att man smäller av och då sa hon att ''det är ganska utplockat idag''… He he.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!