Helgen i bilder från stureplan.se

Först tog Oscar den här bilden på mig och Linn. Och jag ba:
-''NEEEEEJ HERREGUD''

Men så sa han att han fixar till det i efterhand. Tacka gudarna för att han gjorde det. Blixten gjorde nämligen så att man såg mina pattar. Eller nä, okej inte pattar men hela bh:n. Om ni kollar på bilderna nedanför så har jag lärt mig av mitt misstag och gömmer dem. Toppen var faktiskt inte så genomskinlig som den blev på bild. Den är jättefin och kommer från H&M. Ã?ppen i ryggen, precis som jag gillare.

Har ni besökt Calles blogg?! Alla pengar han får in per unika besökare går till välgörenhet. Jag trodde det va lite kryddat så när jag träffade honom i helgen sa jag:

– ''men erkänn att inte ALLA pengar går till välgörenhet? Du måste ju få betalt?'' Och så berättade han att han gör detta enbart som en fin grej här i livet. Alla pengar går oavkortat till olika välgörenhets stuff. Så besök honom nu! HÃ?R hittar ni den.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!