Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kärlek med Dasha

Hej Dashi! Tänkte att du kunde ge mig lite råd här..
Nu är det såhär kort o gott att jag gick hem med en kille i helgen o hade sex. Nu har jag sån ångest så jag vill DÃ?. Jag är egentligen inte den som ligger runt liksom, och den här killen är ju det! Fast när man är kille verkar det vara okej. Hur gör man för att inte få dåligt rykte? Ã?r det okej om det är en kompis grej? Hur gör/tänker du???
Snälla svaraaa jag har tokångest från helvetet!

Okej börja med att blunda och skratta åt det! Det suger att du gjort något du har ångest över men det bästa man kan göra i såna här situationer är att samla ihop ett gäng tjejkompisar, berätta om det och skratta åt det. För jag lovar att de andra har liknande historier. Så ta ett djupt andetag och bara ta det för var det är – något som hände förra helgen. Och nu är det en ny vecka med nya män och nya dumheter att göra som man kommer få ångra sen. Men ha inte ångest för det! Se det som en rolig grej. Alla har vi gjort något sånt där och tänkt ''Fyfan vad onödigt. Fan fan fan. Jag vill hellre dö än att möta den där människans blick någonsin igen'' fast man vet att man till 100% kommer göra det inom en vecka. Men när ni ses nästa gång så skicka iväg en slängkyss eller vinka. Känn inte att du behöver gå fram och hälsa om du inte vill eller känner du obekväm. För i slutet av dagen så lyser sånt igenom och kan bara sluta som ännu mer pannkaka. Hör gärna av dig och berätta hur det gick! Puss.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Haha ja du har helt rätt.. För det var ju bara en helt galen kväll från början till slut. Ganska tråkigt att gå igenom livet utan galenskaper ändå ju 🙂 kommer dock inte upprepas med den här killen… Det värsta är bara att han inte slutar höra av sig, typ 5 sms om dagen och då drygar jag ut med svaren eller inte svarar alls. Han är ju ändå en ”kompis” i min umgängeskrets så måste vara trevlig. Antar att jag får förklara hur det ligger till om han skulle lägga in ett move och forstätter, jobbigt hehe..
    Tack för svar 😀 Puss!

    2011-03-29 19:43:20
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!