Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Torsdag:

Torsdagen spenderades i Michaelas säng. Grät lite, bloggade lite, läste en himla massa bloggar och sen gjorde jag inte ett skit mer. Jo vi gick och åt lunch på cafet som ligger mittemot hennes port. Sen sov jag lite mer. När det blev kvällen gick vi och åt på Indien som ligger mellan våra hus. Efter det borde jag gått hem och sovit men jag gick hem och duschade. Sen gick jag tillbaka till gatan där Micki bor fast porten bredvid och så sminkade Petra mig. Jäklar vad snygg jag vart. Det var ett skämt vad många komplimanger jag fick. ''Oooh du ser fräsch ut''. Man ba ''Aaah TACK. Men tacka Petra!''. Hehe. Men visst ser jag just FRÃ?SCH ut? Gud hur stavas fräsh? Fräsch? Oklart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Pamela Bellafesta