Sorry inte singel längre.

Okej jag vet att alla mina tjejkompisar säger att jag kommer sluta upp med en av mina killkompisar och jag alltid skojat bort det… För i mina ögon har de alltid varit just KOMPISAR. Men sen en hände något en väldigt sen natt med väldigt mycket vodka redbull. Och forni å becca å alla andra få inte panik nu. Dö inte. Men nu är det så att vi inte berättat detta för någon för att vi inte ville att det skulle bli en grej. För de är ju verkligen en grej.

Men nu är iallafall jag och Johan helt säkra på vår sak. Och vi ska ge detta en ärlig chans. Jag och Johan är nu ihop officiellt. Men vi har träffats i smyg sen Thailand... Känns verkligen som en sten lättat mitt hjärta.

Ã?lskar min Johan jättemycket och är övertygad om att vi kommer vara ihop för alltid. Han är den finaste och mest omtänksammaste människan i världen. Han är mannen i mitt liv.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!