något att tänka på.

Innan jag ska sova ska jag berätta det här för er, och sen ska jag se ett avsnitt av Grey's Anatomy <3.

Men nu. Det här med shots på krogen. Fan vad jag blir arg när killar tjatar på en. Helt ärligt, om en tjej säger nej till shots är det ingen hemsk sak. Det betyder inte att hon är tråkig. Det betyder att hon inte vill åka hem! Det betyder att hon inte vill bli dyng och höra er säga ''shiiit vad full hon var igår''. För det är så många gånger – per kväll, som jag får hör att jag är tråkig för att jag inte dricker shots. Eller kör utpressning för att jag ska ta en shot (olika saker som jag tyvärr ibland måste ta en shot för men det är en helt annan historia). Men jag vill bara säga till alla killkompisar som läser bloggen (och alla andra grisar där ute) att det är en BRA sak om en tjej säger nej till shots. Eller dricker en Loka. Det betyder att hon trivs där hon är. Och med sig själv. Och vet hur mycket hon tål.

Aldrig förstått den grejen att supa ner en tjej så att hon blir så full att hon måste åka hem?
Man ba; ''Herregud, vill du att jag ska gå så säg det. ''

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!