Just some STUFF

Jag kikade in hos Frejsi och såg att hon hade lagt upp den här bilden på oss.

HERREGUD vilka fina minnen den framkallar. Den sommaren var fantastisk. Den här bilden är tagen på en grillfest på Gotland. Ni vet att det är knappt 100 dagar kvar till V.29. Jag ser verkligen fram emot den här sommaren. Jag tycker varje ny sommar överträffar den förgångna. Därför är jag övertygad om att även denna komma kick ass.

Okej nu har jag skickat iväg alla infomail inför födelsedagsfesten. Väntar på svar så att jag kan knyta ihop säcken. Jo, måste ringa mamma också…….. Sen ska jag brainstorma inför morgondagens möte. Efter det ska jag:

-Duscha
-Sminka mig
-Möte på Anglais kl 18.
-Fixa håret på Sachajuan
-Hem till Forni på fördrink och spela in Glamourama
Oxid och dricka DONDASHA-drink
Laroy och dansa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!