När är man vuxen?

Igår låg jag och pratade i telefon med Jessan. Hon säger såna kloka saker ibland. Inatt diskuterade vi tex det här med att vara vuxen åldern. Jag har ingen åldersnoja men jag sa att jag känner mig inte vuxen. Men att det känns som att man borde vara det vid 25-års ålder? Att det känns som om jag tar vuxna beslut ibland. Jag tex sköter min ekonomi och har en lägenhet och såna saker är ju väldigt vuxet. Men sen blir det helt plötsligt onsdag och då är jag sugen på att gå ut och ta mig en drink och känner mig helt plötsligt lika gammal som alla andra artonåringar som hänger på Laroy.

Men sen har jag vänner i min ålder som har barn. Undra om de känner sig vuxna? Om det är det som är milstolpen i livet för de flesta. När man får någon annan människa att bry sig om? Jag vet inte. Jag vet bara att jag inte är vuxen än men jag är nog på god väg.

Ett annan klok sak som Jessan sa när vi pratade vid 02 tiden. '' Men vet du Dasha. Det kommer alltid nya pengar â?? men man får aldrig tillbaka förlorade dagarâ?

Vilket verkligen är sant. Måste bara sluta nalla på sparkontot…

Bild på mig och Jessan en vår dag när vi inte är så vuxna. Tror detta är ca 5-6 år sen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!