Got that warm fuzzy feeling

Anledningen till min totala lycka igår var detta:

I söndags blev det fan officiellt vår. Jag kan inte tänka mig en bättre dag vädret valde att visa sina varmaste sidor. Underbara söndag. Först åt vi lunch på Strandbryggan och sen drack vi rosevin. Någon kaffedrink slank ner också. Några gick hem och anslöt det sig lite annat folk. Var verkligen en härlig dag.

Jag fyller år på måndag och på söndag har jag tänkt göra på samma. Det är ingen tillställning för jag ska ju som bekant ha en fest men alla som vill är välkomna (nära vänner måste komma. annars kommer de bli fett dålig stämning) att komma och hänga. Jag tror vi kommer vara där från ca 14.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!