Snabb frågestund


Vilken storlek har du i din OnePiece?
Jag har en SMALL. Ã?lskar verkligen den jättemycket.
Får man som tjej bjuda dig på shots någon kväll bara för att du är så jävla härlig? 😀 haha
Tar mycket hellre en vodkaredbull om du verkligen vill bjuda, kom annars fram och bara säg hej!

du är stentuff Dasha! en förebild. Puss!
<3

Härligt med frågestund hos en snygg tjej:)
Var kan nakenbada med dig på sommaren?
Hm. Konstig fråga. Ingenstans tror jag?

Favorittrosor?
Gillar ''vanliga'' fast genomskinliga. Alltså inte string men i spets eller transparenta. Men både har och köper string också.

Fingrar eller tunga?
Oklar och otrevlig fråga.

Hur kommer du lättast?
Ã? herregud.

Har du några bra tips om bra ställen att förköra på innan man går ut? Har du någon favorit?
Både Oxid, Birger Jarlsgatan 33 och Wokhouse som ligger på Regeringsgatan 30 är ställen jag gärna går till om jag ska ''förköra'' nånstans. Mycket för att det drivs och ägs av vänner till mig men även för att det är en härlig stämning på båda ställena.

Kommer du vara med i några fler Glamourama avsnitt?
Du var kung i första avsnittet, det behövs ett nytt ansikte där! =)
Tack! Ja jag kommer vara med i en del. Tror det är inspelat kanske 4-6 avsnitt som jag är med i. Kanske fler eller färre har inte riktigt koll. Imorgon ska jag och Petra spela in!

Hur kommer det sig att du och hibbs inte umgås? Helt ärligt nu så har ju dom som följt din blogg i flera år fattat att ni haft något massivt bråk och sen inte hörts eftersom ni var jävligt tighta en kort period. Ã?ven om ni kanske blivit vänner nu igen eller är på väg (bara en tidsfråga eftersom din numera bästa kompis spelar in glamourama tillsammans med henne) så kan du väll berätta anledningen och erkänna faktumet.
Hehe vad ni tjatar om mig och Anna era snorisar. Nej alltså inget massivt bråk men vi har alltid tjaffsat under våran vänskap. Vi var helt enkelt för hetsiga för varandra. Men det sista bråket vi hade var något om att jag inte hörde av mig för att jag skaffade pojkvän och så eskalerade det till att vi slutade umgås så intensivt. Men det var inte pga av det. Det var nog bara en tidsfråga. Men så är det, vissa människor passar ihop och andra inte. Men vi är som sagt inte ovänner eller något åt det hållet idag. Men som du själv skrev förut, vi var väldigt tighta under en kortare period. Jag och Michaela har tex varit vänner i två år snart och inte bråkat en enda gång. Det har såklart varit dålig stämning nån gång över något men då har vi alltid tagit upp det och lyssnat på vad den ena har att säga och sen tagit åt sig och rättat sig. Det är viktigt att säga om man tycker någon gör fel men det är även viktigt att kunna erkänna när man gör fel och framför allt lyssna på varandra.

Hur skapar man nya kontakter bäst? Alltså hur framställer man sig själv som genomtrevlig och social vid första intrycket när man kanske är något tillbakadragen? 🙂 Kram kram du är bäst!!
Näää, duu är bäst. Man försöker ta upp ett samtalsämne som man känner sig bekväm och säker i. Kanske något du är intresserad av eller är väldigt duktig på? Försök att hitta någon gemensam nämnare med de personerna du gärna vill prata med. Viktigt att dela med sig av sig själv under såna tillfällen. Bjud på dina erfarenheter. Pratar ni om dåliga män så berätta om något du varit med om. Avslöja inte din djupaste hemlighet men berätta ändå kanske något personligt så gör förhoppningsvis den andra det också. Så man kommer nära varandra. 

bor ju inte i sthlm så undrar lite om detdär med nattklubbarna i stureplan och sånt.. tex på ambassadeur, står ju man måste va 20 eller 21 för att komma in, men vissa är ju inte det? ska man bara se trvlig ut eller kontrolleras det på riktigt osv? 🙂
På Amba är vi stenhårda med 20år och vårdad klädsel. De (väldigt få) som kommer in och är 19 är antingen mina vänner, någons lillebror eller en superkändis. Dvs väldigt få undantag. I slutet av dagen handlar det om att vi ska inte ta gäster ifrån varandra. Folk under 20 ska hålla sig på sina ställen och vi siktar på att höja våran målgrupp.

skulle du vilja bli programledare? tror du skulle passa bra som det haha. annars så tycker jag att det va så roligt att se dig i glamourama! du borde ha en av huvudrollerna eller vad man ska säga i det =)
Gud ja. Det är mitt absoluta drömyrke. tack snälla för att du säger så. Skulle verkligen vilja bli en Adam Alsing eller Rene Nyberg. En sån som får göra lite olika sorts program.

Du är så fint smal! Hur gör du? hoppas på ett mirakelsvar 😀
Försöker röra på mig och äta så hälsosamt som det går. Sen är jag väldigt duktig på att tänka ''plus-minus-noll''. Dvs äter jag en hamburgare till lunch så kompenserar jag det med att äta sallad till middag och förmodligen till lunch dagen efter också. Det är okej att unna sig men man måste behärska sig.

Vad gör du när du känner dig nere och ledsen en dag?
Då drar jag täcket över huvudet, ringer alla mina vänner och pratar i telefon tills jag inte har någon mer att ringa. Då kollar jag på Greys Anatomy och gråter ut/släpper på trycket.

Hur mycket shoppar du för varje månad?
Jätteolika. Den här månaden NOLL för att jag fick en dålig lön för februari.

Hur mycket cola dricker du i veckan?
Nästan inget alls längre. Kanske 1-2 glas. Förut drack jag 1-2 burkar om dagen. Men nu vill jag bli skinny bitch till sommaren.

Var reser du helst – favorit land el. stad?
Solen. Alltid solen. Reser gärna till Ryssland. Kommer förmodligen åka till Thailand minst en gång per år i resten av mitt liv.

Ã?r du uppvuxen på kungsholmen?
Nopp. Jag är uppvuxen i Hökarängen!

Skor eller väskor?
Skor egentligen men är jättedålig på att köpa det.
Svart eller rött?
Svart.
Natt eller dag?
Natt.

Vad skulle du säga att det är för dresscode på Stureplansklubbarna för en tjej, för att inte vara för upp- eller nerklädd?
Du kan inte vara för upp eller nerklädd efter att Rebecca Simonsson började vara med på mingelbilder. Så jag säger bara kör. Ta på dig det du känner dig bekväm i framförallt. Jag är tex en tjej som älskar jeans och t-shirt och klackar på det. Men ibland när jag ska göra mig extra fin blir det en klänning. Jag föredrar öppen rygg eller en djup urringning utan pushup alla dagar i veckan framför en prinsessklänning. 

Ã?r Ambassadeur ett sånt ställe där det finns risk att vakten inte släpper in en för att man inte hör till â??the it-crowdâ?? Nyss flyttat till Sthlm, man har ju hört historier om att vakterna väljer vilka som får komma in oavsett om de är tillräckligt gamla, vilka ställen syftar man på då? Eller är det bara snack? 🙂
Det är bara snack. Kommer du i god tid, är ren, fräsh och nykter ska det inte vara några problem.

Vart har du köpt den röda toppen du hade på dig i inlägget hos Fornis förfest? Den är lovely!
Jag har faktiskt lånat den av henne men om jag inte minns fel är den från Zara.

Hoppas på att få se dig mer i Glamourama! Du verkar så jäkla härlig!
Kommer!

Skulle du välja ett liv med ditt livs största kärlek i en småort/förort med hus, bebis och bil långt från Sthlm eller ett ständigt singelliv i Sthlm innerstad med festande och vänner livet ut?
Ja alltså att lämna alla sina vänner plus nära och kära för en man ute i skogen skulle jag nog inte göra. Men om du egentligen menar om jag skulle kunna tänka mig flytta ut från stan med min man och en bebis så är det inget jag vill men inte skulle starta ett krig för direkt heller.

Hur gör du när du vill få kontakt med en fin kille du ser på krogen/puben (you know what i mean)? Dasha du är grym.. gillar verkligen dig och din blogg!
Tack! Jag skickar kanske över en drink och så när man kollar åt hans håll så håller man fast blicken lite längre än vad som är normalt. Jag kör inga crazy-eyes direkt men tittar och så tittar man bort och så tittar man dit och skrattar lite kanske. Du vet, rent allmänt flörtar.

Dejtar du nån eller blev aprilskämtet verklighet? 🙂
I dont kiss and tell… Men jag och Johan kommer aldrig bli ihop, han är min soulmate.

Man hör mycket rykten ute. Och 90% av dom är förmodligen påhittade eller förvrängda. Det låter ju olika beroende på vilka man hör det från. Kan inte du berätta lite om vad som stämmer och inte eller känns det fel? I så fall kanske du kan gå ut med vad som INTE är sant om vad det skvallas om, om dom i ditt umgänge. 🙂 Exempelvis säger 50% att Boudal ligger runt, eller som den andra hälfen säger att han â??är för seriös i sitt jobb för att dra på sig ett sånt rykteâ? och â??han har växt ifrån det där med att ligga runt.â? Anledningen att jag tog honom som ex. är att det skrivits mycket kommentarer om honom har jag för mig? Sen hör man även mycket rykten om dig, andra â??klubbisarâ? och flitiga stureplansvimlare. Vore lite kul att veta vad som är taget ut luften och inte. By the way, du är superskön!
Tack! Nä Boudal är superkräsen och väntar på den rätta. Vilka andra rykten du undrar över vet jag inte riktigt. Ställ gärna de frågorna här nere så ska jag svara så gott jag kan!

shysst du kunde ställa upp på frågestund. Läste alltid anna hibbs blogg förut, så började jag läsa din därför. Du verkar sjukt skön. Men nu till frågan, varför umgås inte ni längre? Kram!
Tack. Skönt att man kan länka då. Faktiskt fått många besökare tack vare henne! Kolla svaret om mig och Anna längre upp.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!