Jag är stolt att få presentera min vän för er

Vill börja med att påminna er om tävlingen längre ner där ni kan vinna ett par splitternya ACNESKOR drar en vinnare imorgon!

Men nu till inlägget om min vän Johan Holmstedt. Vi har en så rolig vänskap. Det är aldrig tråkigt med honom. Jag älskar honom så himla mycket för exakt den personen han är. Innan vi går ut smsar vi alltid: ''Plan?''
''Status?''
''NÃ?R?''
''VAR?''

Sen så möts vi äntligen upp och så säger vi ''Heeeeeeeeeej'' och kanske lite surr surr och sen hänger vi omkring i olika gäng. Kanske studsar in i varandra vid något barhörn och skrattar åt något som precis hänt eller sagts eller skickats sen tappar vi varann igen men smsar eller rings ALLTID på vägen hem. Inatt såg det tex ut såhär:
Sms1 ''Hallååååå??????''
Sms2 ''Asssåååå. Så sjuk kväll''
Sms3 ''Dör''
Sms4 ''Ã?lskar livet?! Ã?LSKAR MÃ?N!!!''

Jag ville egentligen inget speciellt utan bara berätta om allt som hänt underkvällen. Eftersom vi som vanligt gick ut ihop men aldrig var med varandra. Sen rings vi alltid på morgonen och pratar i någon timme. Snart ska jag möta upp honom för en sen lunch.

Min fina Johan när vi var i Thailand för några månader sen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kolla din mail bästa Dasha! 🙂

  2011-04-15 09:42:14
  Svara
 • Dasha, kommer Red Room vara öppen även när Dirty South spelar?:)

  Haha känner igen det där med dig och Johan btw. Skönt att gå ut med sådana människor. Finns vänner som blir sura om man inte håller sig till dem hela kvällen, det gillas inte!

  2011-04-14 20:51:53
  Svara
 • Snygg karl!

  2011-04-14 19:45:16
  Svara
 • han har underbart fina ögon!

  2011-04-14 14:52:14
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!