Fyller år 25 på måndag men känner mig som 15.

Jag är som en liten flicka. Jag är iof en liten flicka. Sista helgen som 24åring. Fyller 25 på måndag! Helt otroligt. Jag kommer ihåg för väldigt många år sen, tror jag var runt 13… Då var jag på min första studentmottagning och kommer ihåg att jag tyckte att han var så vuxen! Han hade slutat skolan! Jag kommer verkligen ihåg hur jag stod och tänkte att man blir inte mer vuxen än så. Vilket är helt otroligt för jag känner mig inte vuxen än idag. Jag känner mig defenitivt äldre än när jag tog studenten. Ha. Vilket skämt. Vilken snoris jag var då. Ã?kte till Rhodos och säsongade en vecka efter studenten och levde loppan på bargatan. Solade topless om dagarna ''för att jag inte ville ha några fula märken på överkroppen'' och tappade rösten i någon månad för att jag skrek för mycket om kvällarna. Men jag känner mig fortfarande inte vuxen. Jag vet inte varför jag har hakat upp mig på detta men vad är vuxen? Igår sa Becca att hon hade köpt min födelsedagspresent. Jag tjatade i en halvtimme på att hon skulle berätta vad det var. Jag lovade att verka överraskad när jag öppnade men ville så hemskt gärna veta. Sen tjatade jag en halvtimme till om en ledtråd. ''Men är det något man kan taaaa på?'' ''Okej säg bara vilken färg det är!'' så fortsatte jag tills hon skrattade till tårar. Då gav jag upp (efter att jag gått igenom hennes senaste sms på mobilen med hopp om att hitta en ledtråd, vilket hon besvarade med ''men tror du inte jag har raderat dem Dasha?!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!