Det här med att leva.

De senaste veckorna har varit så fruktansvärt intensiva. Jag har jobbat så otroligt mycket. Stått och stampat på samma ställe. Supit mig full och aldrig varit ensam. Så fort jag är helt ensam kommer det en dipp. Jag känner mig ensammast i världen och vet inte vad jag ska ta mig till. Denna bergochdalbana är inte hälsosam men jag har kommit in i en ond cirkel jag inte vet hur jag ska ta mig ur. Just nu känner jag mig nere. Jag har suttit och stirrat på min dataskärm i nästan två och en halv timme nu. Jag är sallad. Vad ska jag göra? Tanken att plocka ut 10 000 kr från mitt sparkonto ekar i mitt huvud. Gå ut på stan och bränna dem. För visst skulle livet kännas lite lättare då?

Jag tror vårdepressionen är den nya vinterdepressionen. Läste det i någon kvällstidning förut.

Inte för att jag är så allvarligt tappad, but still. Sometimes it feels like shit. Och inte sminkat mig idag heller. Då känner man sig ännu mer risig.

Skit dag helt enkelt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!