Jag och min dator

Idag har jag flängt runt som en vante. Möte på restaurang 1900 inför min födelsedagsfest som är på fredag. Jag har tema ''Dasha from Russia'' och mer får ni veta efter helgen… Efter det satte jag mig i gräset i Humlan och jobbade undan lite stuff. Solen gjorde sitt och jag tyckte inte livet kändes så himla jobbigt längre. Kändes helt okej faktiskt. Men jag unnade mig en mascara från Chanel och deo från Clarins… Inga 10000:- direkt men lite glad vart jag. Nu har jag precis kommit ut ur ett annat möte som var givande men inte så fantastiskt som jag hade hoppats på. But still! Bara början. Eftersom att jag inte hunnit med lunchen idag ska jag äta en tidig middag med den här och den här tjejen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!