Its my party and i cry if i want to

Den här stressen… Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Längtar tills jag fyller 30 å ska ha fest. Då ska jag anställa någon som fixar ALLT åt mig. Just nu är jag faktiskt bara nervös och stressad (vet att jag skrev det förut men det tåls att nämnas igen).

Sen whats app med den dåliga attityden. Vissa ba ''Om inte jag får sitta vid dig….'' Man ba MEN FÃ?RLÃ?T SKA GÃ?RA MITT BÃ?STA!!! Ã? andra som ba ''Ã?r det en middag innan……..'' *fiskar efter att få bli uppgraderad*.

Ja det är en middag för de människor jag umgås med plus mamma och vänner till familjen. Jag är ledsen att jag inte kan bjuda alla 180 personer på ALLT. Jag är inte rik, än. Men det är så det är. Mina närmaste/äldsta vänner går först. Så är det bara och tycker du det är dålig stil, ja men kom inte överhuvudtaget. Inte så att jag inte har 179 andra att välja mellan att umgås med. :ppPPppPp. Skoja. Det där va superdrygt men kul sagt. Visst? Lite kul. Herregud rasa inte nu. JAG SKOJADE.

Ã?r lite instabil. Märks det? Ikväll ska vi dock inte fira mig utan min kompis Hessi. Vi ska på drink hos honom först och sen middag på Sture. Det är en herrmiddag som jag och några få väl utvalda ''du är ju som en kille''-tjejer som är bjudna. Jag är super peppad men ska ta det relativt lugnt då jag har en lång dag + natt framför mig imorgon.

– A N D A S DASHA!!
-OkejOkejOkejOkejokej………………………

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!