Det här med att förändras.

Jag fick av härlig kommentar av en tjej som heter Jennie som hade rotat fram det här gamla inlägget som är ganska exakt två år gammalt från min gamla blogg. Jag tycker det var fint.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • I do not even understand how I ended up here, but I assumed this publish used to be great izmir öncü nakliyat

  izmir evden eve nakliyat 2023-03-24 02:27:26 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. william hill radio

  live racing free 2023-03-23 21:42:47 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Superb post however I was wanting to know if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more.

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-09 11:41:11 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Vilket jättefint inlägg Dasha! <3 Du verkar vara en sån himla go tjej! Har bara läst din blogg i några dagar, men jag tänker stanna foreveeeeer 🙂 Puss!

  2011-05-04 11:23:28 http://sandralx.blogg.se
  Svara
 • Väldigt sant sagt Dasha. MER SÃ?NT!!!!!!
  Har också kommit till de insikterna även ifall det är svårt när vänner sviker. När de inte svarar på sms, inte håller vad dem lovar eller inte svarar när man bestämt något. Det gör ont i hjärtat- det gör det. Oftast undrar jag vad jag gör för fel och vad det är för fel på mig. Men det är ju inte så. Om det är någon det är fel på så är det den andra personen som inte svarar. Många gånger mår de så dåligt själva och har problem. Fast jag har aldrig förstått varför man ska dra ner andra i sorgen och varför man är så stolt så man inte ens kan svara. Det måste ju bero på något, tänker jag. De mår helt enkelt bara dåligt och är sådana som personer. De vill en inte illa men det är inte lätt alla gånger när man säger att man blir ledsen vilket gör det oftast ännu värre. Anmärk inte, gå vidare och förlåta. Om man inte orkar med det får man säga hejdå.

  2011-05-03 14:20:33
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!