Tävlingsbloggen del 4

Måste vara 18år för att delta i denna tävling.

Detta inlägg sponsras (till en viss del) av:

Vera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&John

VINN PERSONLIGTRÃ?NARE-TIMMAR MED MARTIN!

Igår tränade jags om sagt med PT-Martin. Minns ni honom, min gamla PT? Jag har saknat honom. Idag har jag redan träningsvärk i mage och ben. Asså… Kan bara föreställa mig hur jag kommer känna imorgon.

Liter så här såg det ut igår:

VECKANS TÃ?VLING är 5 x PT-tid med Martin! Ni vinner alltså fem träningslektioner med samma PT som ska få mig att komma i form till sommaren (värde ca 3500 ex moms).

Allt ni behöver göra – som vanligt är att registrera er HÃ?R. Och om ni redan gjort det så logga in på erat konto och sätta in 100:- kr. Som ni inte förlorar, utan som ni såklart får spela för på hemsidan. En tjej vann tex 500kr läste jag i kommentarerna. Sen kommentera i det här inlägget!

Alltså:

-Registrera er
-Sätta in 100:-
-Spela upp dem
-Kommentera i detta inlägg varför just du ska vinna dessa lektioner

Vera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&JohnVera&John

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!