welcome home.

Men vet ni. Livet är inte alltid en bädd av rosor. Ibland är det jobbigt och då får man ducka om man vill. Jag tänkte bli vuxen och såna saker imorgon. Idag ska jag nämligen göra stan igen. Det var inte riktigt planerat. Låg här i soffan och kollade Greys Anatomy när det började klia i partytarmen… Och som vanligt har vi ju alltid en anledning att gå ut. Min umgängeskrets är experter på att alltid ha något att fira. Ja är det inte ''Livet'' eller någons namnsdag så är det någon som kommit hem. Idag kom den här killen hem från hockeyn… OCH DET MÃ?STE JU FIRAS? Nu ska jag hoppa in i en taxi och hämta upp Jojo (Johan). Sen möte Grossa, Vick-Vicky och Mille Ute.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!