Livsnjutaren.

Igår när jag och Boudi satt på balkongen så sa jag något i stil med:

''Fan vad härlig dag vi har haft. LIVET ASSÃ?! Jag älskar att leva Daniel''.

Så sa han att han gillar det med mig. Att jag är en sån livsnjutare. Och ja det är fan sant, jag är en riktig livsnjutare. Så berättade jag att jag ofta stannar upp i någon sekund och verkligen suger i mig ögonblick och stunder som är perfekta. Det kan vara när jag ligger i sängen med någon som får mig att skratta. Eller står och röker under fläkten hemma hos Michaela och skrattar hysteriskt till något som hänt under natten. Eller äter något som är så gott att det smälter i munnen. Eller när jag sitter på en uteservering och känner att klockan börjar bli natt men att jag inte behöver en jacka. Eller när jag står på Amba och är omringad av människor som får mig att le. Det är väldigt viktigt att njuta och unna sig av allt som livet har att erbjuda. För i slutet av dagen så vet man inte hur morgondagen ser ut. Jag kanske somnar ikväll och aldrig mer vaknar. Ja men då har jag i alla fall levt ett riktigt kul liv. Det lovar jag er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!