Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Livsnjutaren.

Igår när jag och Boudi satt på balkongen så sa jag något i stil med:

''Fan vad härlig dag vi har haft. LIVET ASSÃ?! Jag älskar att leva Daniel''.

Så sa han att han gillar det med mig. Att jag är en sån livsnjutare. Och ja det är fan sant, jag är en riktig livsnjutare. Så berättade jag att jag ofta stannar upp i någon sekund och verkligen suger i mig ögonblick och stunder som är perfekta. Det kan vara när jag ligger i sängen med någon som får mig att skratta. Eller står och röker under fläkten hemma hos Michaela och skrattar hysteriskt till något som hänt under natten. Eller äter något som är så gott att det smälter i munnen. Eller när jag sitter på en uteservering och känner att klockan börjar bli natt men att jag inte behöver en jacka. Eller när jag står på Amba och är omringad av människor som får mig att le. Det är väldigt viktigt att njuta och unna sig av allt som livet har att erbjuda. För i slutet av dagen så vet man inte hur morgondagen ser ut. Jag kanske somnar ikväll och aldrig mer vaknar. Ja men då har jag i alla fall levt ett riktigt kul liv. Det lovar jag er.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Imane Asry
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Fanny Ekstrand