Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

randiga kinder.

Det finns ingen video som får mina tårar att rinna lika mycket som denna:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ[/youtube]

Ni klagar ju alltid på mig och säger att jag inte är personlig. Att jag aldrig erkänner när jag är ledsen eller något går fel. Men vet ni att det är inte ofta det gör det. Ibland händer det att jag inte får till något och då skriker jag något fult ord rakt ut och sen tar jag ett djupt andetag och försöker igen. Sen när det är något mer allvarligt så är jag duktig på att inte tillåta mig att må dåligt. När jag känner att det börjar gå åt helvete så gör jag något åt det. Innan det är för sent.

Just nu har jag dock fastnat i kvicksand… Jag upptäckte det imorse. Att jag helt plötsligt har sand ända upp till midjan… Så just nu kära läsare är jag ganska ledsen. Jag kommer ju ta mig upp här ifrån. Herregud. Jag är inte den som är den. Men just nu är inte Livet sådär fantastiskt som jag brukar tycka att det är.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättefin video! du är också jättefin och du verkar vara en sån härlig tjej! verkligen roligt att följa ditt liv

  2011-05-12 21:05:33 http://laticha.blogg.se
  Svara
 • Isabel: Gud avd fin den va.. Jag och Michela blev helt rörda.. Tack.

  2011-05-12 20:29:48 http://dashagirine.se
  Svara
 • Isabel, Hör gärna av dig till Invidzon (invidzonen.se), Soldathemmet på din killes förband eller också Svenska Veteranföreningen. Du är inte ensam, däremot är du viktig – du gör också en insats! Och det tackar jag dig för!

  Kom gärna till Djurgården 29Maj på veterandagen, träffa andra som har varit eller är i din situation.

  2011-05-12 19:54:27
  Svara
 • Hej Dasha! Vill bara tipsa om Katy Perrys video Thinking of you, om du vill gråta lite mer det vill säga :). Min pojkvän ligger i militären och har var för ett år sedan nere i Afghanistan 4 månader utan leave. Har precis fått reda på att han kommer åka igen, denna gången 6 månader med 2 leave (1 v semester hemma/gång)Det gör ONT i varje dag och jag börjar gråta bara jag tänker på hur hemskt det är. Att sedan sitta hemma och läsa om hur de är i strid och dör är ännu värre. Går inte att förbereda sig för något så fruktansvärt. Antingen kommer han hem eller inte. Att inte veta utan bara känna ångest inför att sätta på nyheterna skär i hjärtat. Bli aldrig tillsammans med en kille som ska göra utlandstjänst det bryter ner en! KRAM till dig söta! 🙂

  2011-05-12 19:37:49
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind