vänner.

HALLÃ?! LIVET! SÃ? jäkla sjuk grej?

Idag gick jag hem till Michaela och lyssnade på tre låtar om och om igen. Avril, som ni har här nedanför sen Love the way you lie och Adele – Someone like you och råkade somna. Michaela kom hem där nångång och somnade också. När vi vaknade så har vi pratat. Och pratat och pratat. Och pratat ännu mer om den här konstiga saken som heter livet. Sen fick hon ett samtal av våran kompis som vi skrattade åt och slutade med att jag ska träffa dem imorgon.

Efter några timmar droppade Petra förbi och pratade om sin middag hon har imorgon. Någon timme efter det kom Niklas förbi med en Ben & Jerry glass. Michaela tog fram fyra stora skedar och vi åt direkt ur paketet. Efter det skulle Niklas skjutsa mig de 10m jag har hem men vi cabade ner och åkte jättefort med hög musik genom stan någon timme istället.

Det var ett härligt slut på denna vidriga dag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!