Jag i Big Brother?

God morgon. Antar att inte alla såg Big Brother igår utan kollade på Hockeyn? Madde åkte iaf ut. Och två tjejer kom in i huset som ''mullvader''. Det var det jag snackade om förut i bloggen. Möten jag var på när jag skulle få komma iväg lite.

Jag sa att jag skulle gjort det om jag fick gå in själv. Fick tips från coachen. Pratade med min mentor, Calle (BESÃ?K HANS BLOGG!!!) och han är klok när det gäller såna här saker. Så nu vet ni vad det där hemliga mötet handlade om, jag skulle alltså INTE vara en vanlig deltagare utan gå in på uppdrag från produktionen och fixa med lite stuff. Ska bli superspännande att följa BB denna vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!