Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag i Big Brother?

God morgon. Antar att inte alla såg Big Brother igår utan kollade på Hockeyn? Madde åkte iaf ut. Och två tjejer kom in i huset som ''mullvader''. Det var det jag snackade om förut i bloggen. Möten jag var på när jag skulle få komma iväg lite.

Jag sa att jag skulle gjort det om jag fick gå in själv. Fick tips från coachen. Pratade med min mentor, Calle (BESÃ?K HANS BLOGG!!!) och han är klok när det gäller såna här saker. Så nu vet ni vad det där hemliga mötet handlade om, jag skulle alltså INTE vara en vanlig deltagare utan gå in på uppdrag från produktionen och fixa med lite stuff. Ska bli superspännande att följa BB denna vecka.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Vilken tur att du inte gjorde det! Jag gillar verkligen den Dasha som jag ”känner” genom bloggen och den hade förstörts om du hade gått med i någon såpa, även om det bara var för att ”fixa” lite under 1-2 veckor. Nä, usch forsätt bara va den goa-icke-såpa-kändis-Dasha! 🙂 Kram

    2011-05-16 19:45:49
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind