Det här med att tvätta

Ni som känner mig vet hur jag tvättar men ni som inte gör har säkert ingen aning och för er ska jag nu berätta att jag bor tre trappor upp utan hiss. Och tvättstugan ligger såklart i källaren. Så det blir fyra trappor. Vilket är sjukt segt att springa upp och ner för varje halvtimme. Så jag brukar bära ner allt (oftast i två-tre omgångar) och tar med mig datorn och sen sitter jag här nere tills det är klart. Ja alltså fyra, fem timmar. Men det är okej. Jag har ju datorn och facebook. Ibland går jag ut för en sushi eller så. Ã?r det någon av mina vänner som är i närheten och läser detta kan ni väl dra iväg ett sms. Jag har ingen middagskompis ikväll och jag kommer vara här nere tills klockan tio tror jag. Eller om ni bara vill komma och hålla mig sällskap. Jag har tänkt att se The Notebook för hundrade gången men kan tänka mig byta om någon har invändningar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!