Historien om sladden.

HEJ!! Jag har saknat er. Jag har saknat bloggen! Har ni saknat mig?

Jag har gjort världens tabbe. Eller värlsens är det inte men det suger. För er. Och för mig. Men mest för er. Tänker ju på er hela tiden när jag inte har tid för er. Så jag har just nu 489 bilder på min systemkamera som bara vill explodera i en färgorgasm framför er men jag har glömt min sladd hos Michaela…….. Men ikväll ska jag förbi henne och hämta den, samt min packning jag lämnat där. Ja det är en helt annan historia.. Eller jo. Eftersom att vi inte har några bilder kanske detta kan bli ett långt inlägg.

I torsdags tog vi flygbussen kl 05.00 från centralen. Men eftersom att vi är så jävla disco så bestämde vi oss för att:
''gå ut – MEN ta det lugnt''.

När mitt larm ringde kl 04.10 betydde det att vi var tvungen att lämna whiteroom. Jag vinglade ut med Isa i ena armen och Michaela i andra. De släppte mig i en taxi utanför Michaela (hade lämnat min packning där) och de fortsatte till Mcdondals. När de kommit tillbaka och vi var tvugna att ta taxi till bussen så får jag en genial ide om att:

-''Jag lämnar mina hemmanycklar hos dig… om jag typ skulle bli rånad? behöver ju inte dem i Italien?''

Ja nä de behövde jag visserligen inte om det inte vore så att vi åkte direkt till Amba från flygplatsen i lördags och sen gick vi för ovanlighetensskull till whiteroom vilket betydde att jag bar på alla packning överallt och kunde inte åka hem förrens Michaela ville det. Men vid halv fem sa mina fötter nej och då tog jag hennes nycklar och åkte hem till henne. Men va lite ostabil för att bära 20 kilo upp för mina 4 trappor utan hiss så jag bytte mina klackar mot ett par rosa flipflops som låg i hennes hall och lämnade allting i hennes vardagsrum… Och glömde alltså sladden. I resväskan.

Vilket inlägg. Om en sladd. Nu ska jag fortsätta att fixa med stuff. Jobbstuff.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!