Livet asså.

Hej, Jag lever om än så knappt…

Fyfan vad jag har fått känna att jag lever de senaste dagarna. Inte suttit framför datorn sen i onsdags mer än gjort listan en snabbis.

Det har varit såna fantastiska dagar men nu känns det som om det är slut på endorfiner i mig. Idag vill jag typ inte leva. Som jag sa igår när jag stod på Summerburst och hade time of my life:

– ''Dör jag nu, exakt denna sekund kommer jag dö lycklig''.

Här är en bild;

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej!
    Jag har mailat dig ang vinsten av Acneskorna. Det blev något tok när jag skulle svara på det i onsdags så det verkade som om det inte kom iväg? Hur som helst har jag mailat om det precis nyss. Skulle du inte fått det kan du väl höra av dig? Kram och tack igen!!! Linda Andersson

    2011-06-05 22:44:18
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!