produkter i mitt liv.

Jag har fått en del förfrågningar om vad jag använder och vad jag gillar. Och jag är en sån som inte byter produkter om jag hittar något jag gillar. Jag har tex använt samma mascara i 5 år. Men är på jakt efter en ny då den slutat producerats!!! (Det är Chanel med lilla borsten). Har ni tips på grymma mascaror så säg gärna till.

I alla fall. Som Dag & Natt-kräm använder jag Burt's Bees. Slank ner en loation när jag klickade hem dessa senast. Du hittar deras hemsida HÃ?R.

Bodybutter och bodyloations byter jag hejvilt. Gillar att det luktar olika. Och på vintern gillar jag kokos och på sommaren någon lättare fruktigare smak. Dessa två slank ner för någon vecka sen:

Ansiktet är viktigt att ta hand om. Så när jag är i solen är jag jättenoga med att smörja in mig. Jag använder den här solskyddsfaktorn från SENSAI 20spf. Jag tvättar även ansiktet med SENSAI 4-stegs tvätt och med vårdande……….. någonting efteråt. Serien är faktiskt väldigt bra. Använder även deras foundation på helgerna. Om vardagarna brukar jag försöka att låta huden och ansiktet vara utan smink så mycket som möjligt. Fick med mig dessa när jag gjorde den fantastiska ansiktsbehandligen senast. Precis innan Italien. Minns ni? Kom på att jag glömde berätta om den. Den var himmelsk.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!