SENSAI behandling

Jo ansiktbehandlingarnas ansiktsbehandling är här! Det är den här kanske det heter. Men i vilket fall var den underbar. Jag har helt glömt bort att tipsa er om denna. För det första så gjorde ju jag en ca en månad innan på Axelssons spa och då är ju minnet färskt när man ska jämföra. Och det går inte att jämföra.

För det första så var denna behandling 90 minuter. Bara en sån sak. Det är stor skillnad på 90 minuter och 50 minuter. Det här är en japansk ansiktsbehandling, vilket innebär att de klämmer inget och inget gör ont. Den här är till för ren njutning. När jag hade någon längre mask i ansiktet så masserade hon mina händer. Hon tyckte jag var stel i axlarna och nacken så där fick jag mig en rejäl massage på kanske 20 minuter. Allt var bara helt jävla perfekt. Jag kunde på allvar inte tänka mig något jag skulle ändra.

Ett till megaplus! Precis när jag la mig så säger hon:
''Så du vet kommer jag inte prata något under behandlingen''.
Man ba: MEN TACK!!!! Ja, alltså detta skriver jag med all ödmjukhet. Men jag tycker det är skönt att kunna ligga där och slappna av och njuta.

Det finns massa salonger som gör dessa behandlingar, här är numret om någon är sugen: 08-52218503

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!