''Hur låter hästen Alice? Iiihhaa-a-a-a-a-''

Hej. Idag har jag varit ute på Runsten som jag skrev igår. Det är Mollys pappas gård och han är så snäll som låter mig komma och rida där ibland. Idag var Mollys dotter Alice med och det gjorde denna dag bara ännu mysigare. Vi borstade Jackie-O tillsammans och så förstod hon att hon inte fick gå längre bak än främre bena och var väldigt lugn och försiktig runt henne. Sen fick hon provrida några meter. Vi klappade lite olika hästar som fanns där på gården också. Sen red jag. Ã? jäklar vad hjulbent jag kände mig när jag klev av efter lite mer än en timma. Det känns ju att jag inte ridit på ett tag. Närmare sagt ett helt år. Och innan det är det nog ett år till. Jag har egentligen inte ridit sen jag var liten. Men det gör inget. Jag tycker det är roligt. Nä, jag tycker det är fantastiskt. Känslan av att sitta på ett sånt enormt djur och känna att man har 99,9% kontroll över det och att det gör exakt vad man säger åt den. Jackie är väldigt pigg av sig. Jag försökte köra slut på henne men det gick inte. Var faktiskt jag och mina ben som gav upp. Ska försöka följa med Molly ut så mycket som möjligt i sommar. Och tvinga henne att rida också!

Nu måste jag skynda mig för snart kommer den här killen och hämtar mig för en sen middag.

20110614-190419.jpg

20110614-190433.jpg

20110614-190446.jpg

20110614-190457.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!