Svar på frågor del 1
Hur reagerar du om man kommer fram till dig på stan eller på krogen? 🙂 Får man ta en bild då 🙂 ?
Jag pratar alltid med läsare när ni kommer förbi. Och det är självklart ni får ta en bild. Störst chans att springa på mig är ju på Amba!

Jag vet inte alls vem jag är. Kan du ge något råd för hur man ska hitta sig själv?
OJ… Det är ju jättesvårt. Vem är jag då? Jag förstår vad du menar. Jag skulle vilja gå in i ett bigbrother hus (som inte visades på tv) enbart för att få höra vad folk säger om en bakom ens rygg. För att få se på sig själv från sidan. Men att hitta dig själv… Beror nog lite på hur gammal du är. Jag tror alla människor känner som du gör ibland.

Beskriv dig själv med tre ord 🙂
GUD vad svårt. Jag vet inte. Alls? Men Mille sa här om dagen att mitt kännetecken är mitt skratt.

hej! ska till sthlm i helgen, är nästan aldrig där. Ska ut med ett gäng tjejkompisar, där många är väldigt mkt â??Sthlmâ?. Vad ska man ha på sig på en utekväll i sthlm? kan man ha converse? ballerina? tack på förhand!
Ja om du kör en fin sommarklänning är det helt OK med converse till. Men jag föredrar skyhöga klackar. Ju högre desto bättre.

hej jag undrar hur du fick ditt jobb på amba? hur ska man liksom göra om man vill ha ett liknande jobb?
Ut och nätverka. Lär känna mycket folk. Det är därför jag fick det.

Kan du inte berätta om dina träningsvanor? Lite som en träningsinspiratör?
Jag är ju en periodare. Tränar en vecka 4-5 gånger och sen kan det gå en vecka då jag inte tränar något alls. Försöker väl röra på mig så mycket som möjligt men nu har jag inte tränat på ungefär två veckor tror jag…

Vad är det egentligen du gör på amba när du säger att du jobbar? Ã?r du bartender? Berätta 🙂
Jag konsultar för Amba. Jag jobbar som promoter vilket betyder att jag jobbar med att ''fylla nattklubben''.

Hur lång är du?
Jag är 172cm.

Tror du det finns â??den rätteâ? för alla?
Ja det hoppas jag verkligen?! Hehe. Nä men som den romantikern jag är tror jag verkligen det…

Hur var du när du var barn/ung (inte för att du är gammal nu, men typ tonåring)? Vad är det som har gjort dig till den du är idag?
Jag är övertygad om att jag är den jag är idag mycket tack vare min mamma. Jag va ganska strulig när jag var liten. Inte strulig som i kaos men jag va ganska kaxig och skolkade gärna lite då och då. Men hade jag inte haft en mamma (som jag då tyckte var fruktansvärt sträng och hård) som stått på sig hade jag idag haft ca 10 tatueringar där bland en enorm svanktatuering och en massa hål i ansiktet. he he. Kommer ihåg hur jag tyckte hon va taskig och förstörde mitt liv när jag inte fick tatuera mig hejvilt som många av mina andra kompisar fick. Men gud vad tacksam jag är idag. Man vet ju inte ett dugg om livet när man är 14.

varför svarar du inte på frågor angående tävlingarna?? du har tävlingar men inga vinnare..?
JO för jag skickar alltid mail till vinnarna innan jag outar dem. Men den senaste har jag inte fått något svar från. Så kanske borde dra en ny?? Ja det gör jag idag.

Hur mycket dricker du och dina kompisar ungefär under en riktig utekväll? 🙂
Vi dricker nog ganska mycket om man jämför med en vanlig dödlig. Jag vågar helt ärligt inte tänka på det. Men jag har killkompisar som utan problem kan sänka 20 shots och 10 drinkar på en kväll.

Vad gör du när du hamnar i en svacka, känner dig nedstämd och bara har en allmänt dålig dag?
Gråter. Jag ligger i sängen kollar upp i taket och gråter. Sen funderar jag ut vad som skulle göra mig glad idag och så gör jag allt i min makt för att göra det. Kanske unnar mig något jag egentligen inte har råd med eller äter. Ã?lskar att äta. Vet inget som gör mig så glad som mat. he he he he he. Eller så ringer jag någon kompis och säger att vi måste gå ut idag för jag behöver skratta.

Vad ville du bli när du var liten? Har du planerat någon resa i sommar? 🙂
När jag var liten LITEN så ville jag bli delfinskötare. Men annars så har jag alltid velat bli programledare. Så länge jag kan minnas faktiskt. Jag kommer köra Gotland två veckor och sen åker jag till Moskva en vecka. Men jag ska inte utomlands. Det får bli när hösten smyger sig på. Jag älskar svensksommar.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!