svar på frågor del 2

hejj dasha! jag har några frågor 🙂 var bor du? hur gammal är du? när hade du ditt senaste förhållande? :DD
Hej hej! Jag bor på Kungsholmen. Jag är 25 år gammal och mitt senaste förhållande var med Philip och det tog slut i slutet på Augusti förra året.

bor du i bostadsrätt eller hyresrätt?
Hyres.


snäll, bra kille med liten kuk eller badboy, dålig kille med stor kuk?:)
BRA SNÃ?LL KILLE å liten….. Det är ju faktiskt inte det viktigaste!! Jag är väl inte 18 år heller.
har du haft sex med en tjej nån gång?
Nej.

Hur tycker du att killar ska klä sig? Någon stil du föredrar mer?
Nej jag tycker inget speciellt. Gillar killar i skjorta. Vita skjortor är fint.

Hej, finns det en chans att man kan få träffa dig över en fika trots att man bara är 16? Kram
Ja det kanske vi kan styra upp?

Hur mycket tränar du och hur tränar du? Jag har aldrig fattat hur det går ihop när Gossip Girl tjejerna, SATC, osv festar och äter god mat hela tiden, men aldrig tränar? Vad är hemligheten?! Och var helt ärlig nu. Vi kommer inte få anorexia av ditt svar.
Hehe okej lova å inte få anorexia nu?! Nä men jag brukar tänka så här: Ã?ter man något som inte är så nyttigt till lunch får man äta nyttigt till middag. Tex pasta till lunch så sallad till middag. Sen försöker jag personligen att inte äta kolhydrater överhuvudtaget. Eller läsk. Jag känner min kropp så pass bra att jag vet exakt vad jag går upp på och undviker det. Sen försöker jag att röra på mig och göra något innan jag äter frukost. tex promenera till stan etc etc. Så gör jag. Men det här är vad jag försöker med. Inatt när jag kom hem tex så va jag hungrig så jag åt en mozzarella och en halv chipspåse :PpPPpPPPp

Heja Dasha!

kan du lägga upp oftare vad du äter etc? älskar dina matinlägg! och övriga med för den delen 🙂
Ja men det kanske jag ska börja med igen?

I vilket skede tycker du att man ska göra slut med en kompis, var går gränsen? så svårt sånt där.
När du känner att den gör dig mer ledsen än glad. Då är det bara att klippa. Det kommer fler vänner. Umgås inte med människor som inte ger dig positiv energi.

Väldigt bra frågor här måste jag sägaâ?¦ Tänkte ställa många utav dem men insett att alla är redan ställda. Hoppas du svarar på dem också! Jag undrar lite angående vänner. Hur tänker du när det kommer till vänskap? Hur ska man vara som vän? Om en vän inte svarar på sms eller dylikt och man nämner att man blir ledsen och det inte blir bättre ska man då bara välja bort personen?
Nä välja bort för att den inte svarar på sms är kanske att ta i. Men låt den höra av sig till dig istället? Som vän ska man alltid finns där. Jag har tex människor i min närhet som jag vet skulle släppa ALLT och komma om jag bara skrev ''behöver dig. nu''. det är viktigt. sen ska man vara ödmjuk. och förstående. alla är vi ju väldigt olika och saker som är självklara i dina ögon behöver inte alls vara det i andras. och omtänksam tycker jag är viktigt.

Jag har drabbats utav rötägg och känner mig ganska känslig på den fronten. Försöker vara så bra vän som möjligt själv men ibland känns det som om man bara ger och ger.
Men om du bara ger och ger så sluta med det. man ska aldrig vara i ett förhållande där man blir utmattad och utnyttjad.

Bor du på fridhemsgatan? Haha tror du bor typ granne med mig 🙂 lovar att säga hej när/om jag ser dig! Du verkar så snäll o gullig, inte en bitch om man vågar sig fram o säga hej va?
Nej nej nej jag är absolut inte bitchig!!! Jag bor typ vid Dovas på Fridhemsplan. Bara komma fram å säga hej.

hur hinner du ta hand om två vovvar samtidigt som du jobbar och festar så mkt?
Jag och mamma delar på dem. Så när jag jobbar mycket har hon dem och tvärtom.

Hej! Har inte läst din blogg så länge, så jag undrar hur du och daniel känner varandra?
Daniel är min chef på Amba. Men vi lärde känna varandra några år innan det när han jobbade på Café Opera. Kommer ihåg att det var Becca som presenterade oss. Så var vi bekanta i några år tills vi började jobba ihop.

Bilderna från summerburst som du har lagt finns det en bild på josef & becca, min fråga är då vart kommer beccas korta halsband med en dödskalle ifrån? kram
Den har hon fått av en kompis och köpt i paris säger hon.

hur mycket väger du? 🙂
56 kilo.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!