salladsbaren och ja.

Det här med att jag inte bloggat så mycket idag…. Jo. Jag har för det första gått runt på stan och försökt hitta något trevligt att ha på min kropp men inte hittat något.. Hittade två vanliga t-shirts och en tröja men inget med känslan WOW nivet. När man kommer hem och bara vill prova och sätta på sig det på en gång. Efter det var jag på ett möte med ett företag jag ska införa ett samarbete med. Det är ju jättetrevligt. Efter det var jag hemma hos Becca en sväng och efter det gick jag hem och på vägen hem köpte jag min vanliga singelmat. Istället för någon hemsk frysrätt (urk) så finns det en salladsbar precis vid mitt hus och därifrån kör jag takeaway kanske lite för ofta. Idag var jag faktiskt ganska crazy. Valde skinka istället för kyckling. Var dock inte alls lika gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!