hello yoou.

Idag har jag sprungit på en miljon olika ärenden. Kollade in på en midsommarkrans att ha i håret på fredag men de hade bara blå blommor? Inte jättefint. Jag har ju en vit klänning och till den tänkte jag vita blommor. Eventuellt några ljusrosa och sen grönt stuff, såklart. Imorgon är sista dagen och en krans måste man väl ha….

Just nu sitter jag på stureplanskontoret och fixar med det sista inför sommarens alla events. Ni anar inte hur mycket kul det kommer hända på Ambassadeur!

Förövrigt ska jag tillägga att vi har stängt på fredag (midsommarafton) men öppet lördag (midsommardagen!). Så maila mig som vanligt för fri entre innan 23.00 på [email protected]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!