Dasha 18år.

Alltså… Någon skämtade om att han hade backtrackat min blogg till 2004 och jag höll på att sätta i halsen. För faktum är att det finns en sån. Men den (tackagudarnafördet) kommer inte upp när man googlar mig för jag angav inte mitt namn. Jag heter något i stil med ''Glittertjej_15'' hehe. Så nu har jag fastnat i ett par timmar. Vilka minnen som kommer upp… Här är ett ganska roligt inlägg från när jag jobbade i Grekland en sommar och var 18år. Jag hade faktiskt glömt bort detta helt, men jätterolig händelse…

gasolina
4 juni kl. 19:19

Detta inlagg ska inte handla om hur fantastiskt stor varan lagenhet ar, eller om hur brun jag blivit, eller om hur mycke vi festat. Utan detta ska vara en 'typisk pucko dasha historia'.

Jag och molly vaknar efter varan siesta, skit hungriga. Sa molly beger sig ner till SM for att handla makaroner och jag gar ut vid dorren och tar en cigg. Samtidigt som varan dorr smaller igen hor jag mollys ord eka i mitt huvud, ''ah, jag tar ingen nykel''. Okej, houston – we have a problem. vi har precis satt pa GASEN PA SPISEN! i panik springer jag ner till danne och lanar hans strl 46 (saklart) i flipflopps och vi kutar ner till varat jobb dar vi desperat letar efter nathalie. (hon har en nykel) de sager att hon ar hos nagan doktor, vi springer dit – stangt. nu har det redan gatt en 20 minuter och vi borjar bli mer stressade, springer tillbaka till jopbbet dar de haller pa att oppna och tvingar millan att skjutsa oss hem ihopp om att nathalie kommit hem. saklart inte.. millan aker ner till en SM vi brukar ringa ifran. hon ar verkligen inte dar heller, sa millan aker ner till nino och sager att han far bryta sig in eller dylikt. nino forsoker hoppa fran balkongen till ett tak som ar sadara ca 1 1/2 meter ifran. men saklart for langt, och for hogt upp for att aventyra sina ben. nar vi springer runt dar och forsoker ta oss in kommer en grek tant och skaller ut mig (pa grekiska saklart) att min moppe star fel parkerad. jag forsker snallt forklara 'kan du vanta en minut, ANNARS KOMMER VI ALLA SPRÃ?NGAS TILLSAMMANS MED MIN MOPPE'. hon lyssnar pa nino och lugnar sig. nino (dagens storsta hjalte) hittar en stega i nagon buske sa molly klattrar upp och allt slutar bra.

forutom denna lilla handlelse ar allting bra. (beratta inte denna lilla handelse for min mor bara, hon kommer bli onodigt orolig ;p)

Nu ska vi hem och stada och fixa mat. matilda kommer sa himla strax!!!

Puss gull eran bruna dasha

Här kommer några bilder från den sommaren:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!