''Allt för min syster''

Den här dagen började med att jag får ett sms av Michaela där det står att hennes föräldrar hämtar henne om 20minuter för brunch och att jag borde följa med. Ã?lskar att hon känner mig så bra att hon någonstans kände på sig att detta var en dag jag skulle dragit täcket över huvudet annars. På 20minuter gjorde jag mig i ordning och sprang ner en gata till hennes port. Vi åt på ett nytt ställe som heter Piren och ligger nere i Kristineberg. Det var jättetrevligt. Jag åt två förrätter. Efter det bestämde vi oss för att ta en kaffe på Mälarpaveljongen och sen sa jag att det var dags för gråtfest. Vi hyrde den sorgligaste filmen Michaela kunde komma på och sen grät vi floder. Jag låg i hennes soffa med handen mellan kudden och min kind. En gång när jag skulle byta ställning och tog bort handen så forsade det tårar längst hela min arm. Det hade nämligen bildats en liten skål av tårar i min kupande hand.

För mina manliga läsare låter detta nog som något hemskt. Men så är inte alls fallet. Vi tjejer behöver nämligen ''lätta på trycket'' (som vi i min umgängeskrets kallar det för) lite då och då. Speciellt i pms-tider. Någon timme efter det promenerade vi till woken och köpte en moonwalker var. Petra anslöt sig och vi satte på en till film. Jag somnade och sov första timmen så jag fattade nästan ingenting av den filmen. Men ''My sister's keeper'' kan jag varmt rekommendera för alla tjejer. Jo för det är en riktig tjejfilm. Fantastisk var den. Här kommer trailern:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C5_3_DhVn5o[/youtube]

20110627-011309.jpg

Skor från Converse, kjol+t-shirt från H&M, väska Sonia Rykiel, solisar Le Specs. + fjärilsring <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!