dagens kontor

Ställen jag suttit på och jobbat från idag:

Foam (uteservering)
Hotellet (uteservering)
Stureplanskontoret
Nero (uteservering)
Mitt vardagsrum

Exakt i den ordningen. Pga det fantastiska vädret så vill man ju sitta ute. Men det är så svårt att se vad som händer på datorn i solglasögon. Och så vart det för jobbigt att sitta och kisa. Så jag gick in. Men ville ut. Så jag gick ut. Och insåg väl sen någon gång att jag kämpade förgäves. Hemma är inte heller så bra. Kom på att jag ska ju på jobbmiddag ikväll och då vill man kanske ha höga skor och kanske en annan färg på tårna? Så målade på en ny och så är det när man är hemma. Finns så mycket annat att göra än att skicka de där fakturorna och ringa det där företaget om det där samarbetet. Men nu har jag faktiskt gjort allt jag skulle göra idag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!