personlig men aldrig privat

Tricket med att ha en blogg och ändå kunna ha ett privatliv så att man inte ångrar sig i framtiden är att vara personlig men aldrig privat. Så därför fläckar jag tex aldrig ut mitt kärleksliv här.

Idag ska jag dock berätta något roligt för er. Något personligt. När jag kom hem i lördags så var jag lite rund om fötterna. Jag hade inte tänkt gå ut och blev övertalad vid tolvtiden och vem är jag att säga nej till att gå ut med mina tre killkompisar. Först vart jag sur för att de stressade mig och sen var de 20 minuter sena så jag gick upp till The Wall för att möta Forni å co istället. Men de hade varit ute i flera timmar och vi var inte alls på samma nivå så killarna fick hämta mig i en taxi vid Svampen så åkte vi till Cafet. Vid det här laget var klockan halv två och vi kände att vi var tvungna att ''komma ifatt''. X-antal shots senare (de som känner mig vet att jag aldrig, under inga som helst omständigheter dricker shots) var vi verkligen igång… Tappade Boudal redan i början på kvällen, Johan på Cafet så jag och Mille tog med Ghauri till Hells. Sen till Spybar (?!) och där tappade vi Mille. Stod och dansade inne i hiphoprummet till några låtar när Johan dök upp.

Resten är historia fram tills att jag står i mitt sovrum och ska sova. Kände att det snurrade lite för mycket för att bara gå och lägga mig så jag bestämde mig för att ''dansa bort det''. Jo det är sant. Jag satte min favoritlåt på repet och dansade med ett glas vatten i mina trosor i någon halvtimme. När jag berättade detta för Fornis mamma imorse så sa hon ''sexigt Dasha!'' men det är faktiskt inte sant. Jag tror det var allt förutom sexigt. Men ganska roligt när man tänker på det i efterhand. Vilka ideer man får om nätterna… Jag älskar verkligen att dansa. Ã?r inte det något utav det roligaste som finns i hela världen?

Den här låten satte jag på repet natten till söndag:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU[/youtube]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!