detta liv.

Okej. Idag fixade jag en ny mobil. Så går jag in till tre-butiken för att fixa nytt simkort (behöver ett annat till iphone 4a). Så går jag därifrån så fungerar inte det. Men då har de spärrat mitt gamla. Så jag går tillbaka. Fungerar inte. Och så ska mitt gamla ''komma igång inom 15 minuter'' vilket det inte gjort? Så just nu sitter jag hos Alle som ska försöka få igång någon av telefonerna samt simkorten. Om inte så har jag ett stort problem…

Okej. Ã?terkommer. Som ni förstår går jag inte riktigt att få tag på för tillfället. (Men jag jobbar på det och förhoppningsvis är det löst innan 20.30 ikväll!!!)

EDIT! Nu funkar min gamla mobil. Att säga att den funkar är ju en överdrift men det går att ringa mig. Eller smsa. Men jag kan inte riktigt svara.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!